Skip to content

Sikker og effektiv midlertidig bolig til opførelsen af Björkhöjdens vindkraftværk i Lungsjön

“RAMIRENT ER EN DYNAMISK SAMARBEJDSPARTNER, DER LYTTER TIL KUNDEN” Li Olsson, daglig leder, ISS Camp Lungsjön

Opgave

Siemens skulle oprette et af de største byggerier af vindkraftværker i Sverige. De havde brug for midlertidige indkvarteringsfaciliteter og en løsning, der også kunne tilbyde catering og andre nødvendige ydelser for hele deres projektpersonale for hele projektperioden på 22 måneder. De specifikke krav omfattede midlertidig indkvartering til 80 personer og køkken og kantinefaciliteter med en kapacitet til at servere morgenmad, frokost og middag for op til 130 personer.

ISS Facility Services kontaktede Temporary Space og anmodede dem om at designe og levere en to-etagers boligmodulløsning med høj brugervenlighed og sikkerhedsstandarder, og en kantine, der opfylder de svenske miljønormer samt EU-kravene.

Udfordringer

Konstruktionen og installationen af alle moduler ville finde sted i de koldeste vintermåneder i Sverige. En yderligere udfordring var, at vindmølleparken lå i et fjerntliggende område langt væk fra alle større byer. Udover indkvartering skulle løsningen f.eks. også tilbyde bekvemmelighed i form af internet og tv-forbindelser.

Som i mange midlertidige pladsprojekter var den krævede tidsplan kort. Den komplette løsning skulle designes, bygges og installeres på blot tre måneder.

Succesfaktorer

De vigtigste årsager til, at Temporary Space fik denne opgave og færdiggjorde den efter alle kundens behov, var forståelse for kundens behov, høj kvalitet i installationsfasen samt Temporary Spaces evne til at levere en løsning, der opfylder alle sikkerheds-, sundheds- og miljømæssige krav.

“Midlertidig indkvartering for mennesker, der bor i et fjerntliggende område i en længere periode, kræver, at faciliteterne tilbyder flere bekvemmeligheder. I Ljungsön inkluderede disse fuldt møbleret køkken og kantine, fitnesscenter, butik og velfungerende internet og TV-forbindelser”, siger Magnus Kjellin.

Kundefordele

Siemens har opnået de fordele, det var på udkig efter:

  • En midlertidig indkvarteringsløsning er både sikker og bekvem at bruge.
  • Modulløsningen er fleksibel og kan tilpasses særlige behov.
  • Temporary Spaces løsning opfylder alle standarderne og lovkravene.
  • Temporary Spaces løsning er energi- og omkostningseffektiv at bruge.
  • Temporary Spaces løsning blev leveret til den aftalte tid, selv i udfordrende vinteromstændigheder.

“Vi var i stand til at levere høj kvalitet til vores kunde. Vi kendte Temporary Space fra tidligere, og jeg kunne se, at de havde lært fra tidligere projekter og udviklet deres tilbud for at opfylde vores og vores kunders forventninger”, siger Li Olsson, daglig leder hos ISS Camp Lungsjön.

ISS-koncernen blev grundlagt i København i 1901 og er vokset til at blive en af verdens førende Facility Services virksomheder. Den globale omsætning udgjorde 74,1 millioner kroner i 2014, og ISS har mere end 510 000 medarbejdere og lokale aktiviteter i mere end 50 lande, der betjener tusindvis af både offentlige og private kunder.