Miljøvenlige midlertidige kontorfaciliteter til Sandvik

“DET VISTE SIG AT VÆRE ET FREMRAGENDE KONTOR TIL VORES BEHOV” Stefan Sohlström, Kontraktkoordinator, Sandvik FM Lokalplanering

Opgave

Sandvik havde et behov for 60 ekstra kontorarbejdspladser og tog kontakt til Temporary Space for at få et forslag. Kravene omfattede etablering af moderne kontorlokaler, der kunne opfylde de tekniske krav i henhold til de nyeste standarder og give praktiske faciliteter til at arbejde i.

Målet var at få en midlertidig pladsløsning, der var energieffektiv og havde alle de nyeste systemer til at regulere opvarmning, køling og ventilation. Meget vigtigt var det at sikre, at den valgte løsning levede op til de høje sikkerhedsstandarder, som Sandvik har sat for sig selv.

Udfordring

Midlertidige pladsløsningsprojekter er ofte udført under tidspres, og dette var også tilfældet med Sandvik. Etableringen af den midlertidige pladsløsning fandt sted lige før en ferieperiode.

Løsning

Temporary Space designede og etablerede 54 midlertidige kontormoduler. Modulerne er af den mest moderne slags med alle de nyeste tekniske funktioner og gennemprøvede systemer til at regulere el, varme, vand og ventilation. De midlertidige moduler er rummelige og har masser af glasvægge, som gør kontorerne lyse og behagelige at arbejde i.

Succesfaktorer

Hovedårsagen til, at Temporary Space fik kontrakten var, at Temporary Space havde en virkelig god kommunikation med kunden og lyttede til deres behov og ønsker, og leverede en løsning der opfyldte alle kravene til den midlertidge løsning. Temporary Space leverede helt i henhold til det der var aftalt.

“At have god kommunikation med kunden og lytte til deres specifikke behov og krav er vigtigt for os i Ramirents. Vi er glade for den positive feedback og ser frem til nye projekter med Sandvik”, siger Magnus Kjellin, Temporary Spaces udviklingschef.

“Midlertidig kontorlokaler kan laves både funktionelle og praktiske at arbejde i”, siger Stefan Sohlström, Projektkoordinator, Sandvik FM Lokalplanering.

Fordele for kunden
  • Sandvik har fået de fordele, de var på udkig efter:
  • Modulløsningen er fleksibel og kan tilpasses kundens særlige behov.
  • Den midlertidige pladsløsning er både sikker og bekvem at bruge.
  • Temporary Spaces løsning er energieffektiv at bruge og omkostningseffektiv at montere.
  • Temporary Spaces opfylder alle standarderne og lovkravene.
  • Temporary Spaces blev leveret til den aftalte tid på trods af den korte tidsfrist.