Skip to content

Om os

Siden 1980’erne har vi hjulpet virksomheder i en lang række industrier til at flytte hele eller en del af deres aktiviteter til midlertidige lokaler. Vi tilbyder hurtige, nemme og økonomiske løsninger til alle vores kunders behov, og vi har stor erfaring og mange vellykkede projekter bag os.

Arbejdsmiljø og komfort er ofte afgørende for en virksomheds produktivitet og effektivitet. Det er derfor, vores løsninger altid er af høj kvalitet og med et miljø, der er specielt tilpasset til din virksomhed. Førskole, kontor, skole, lægehuse og boliger – vi har specielt designede modulløsninger uanset om driften og standarden af lokalerne er høj i alle områder – energibesparelse, brandsikkerhed, ventilation og miljømæssig tilpasning for at nævne nogle få. Et nyt modul kan sammenlignes med en nyligt fremstillet, permanent bygning.

Vores kunder er virksomheder og lokalsamfund, hvor de lokale behov har ændret sig og plads er nødvendig med det samme for, at deres aktiviteter kan fortsætte. Med vores fleksible system af moduler kan vi skabe komplette løsninger med korte beslutningstagende stier og effektive processer. Vi ser os selv som konstruktive problemløsere, der, med vores erfaring, forstår vores kunders behov og sikrer, at vigtige operationer kan fortsætte uden unødvendige afbrydelser.