Skip to content

Undervisningslokaler

Ændrede vilkår kræver ofte hurtige og fleksible løsninger. Når din skole har brug for mere plads i klasseværelserne, eller når I gennemgår renovering eller omfordeling af jeres lokaler, er vores fleksible skolemoduler en perfekt løsning.

Et skoleeksempel på fleksibilitet

Vi ved, at som en skole, har I mange forskelligartede behov for jeres lokaler. Vores moduler er designet så de nemt kan tilpasses til dine skiftende behov. Uanset om du har brug for ekstra plads til almen uddannelse, gymnastik eller musik, et fritidshjem, personalerum eller gruppeområde. Disse moduler er selvfølgelig kørestolsvenlige med et toilet for handicappede og niveaufri adgang.

Kvalitetsrum til uddannelse

Især når en skole er under forandring, er et godt arbejdsmiljø afgørende for elever og personale. Det er derfor, vi har designet klasseværelser, der er moderne og lyse med god lydisolering. Vores kunder siger ofte, at disse moduler er bedre end deres permanente bygning! Vi tilbyder også masser af muligheder for at tilpasse sig de skiftende behov i jeres arbejde, såsom:

  • Mindre rum til gruppearbejde eller hjemmearbejde
  • Centralt beliggende personalerum for tilgængelighed og beskyttelse af personlige oplysninger
  • Logistiske indgange med plads til overtøj og sko

Da enhver skole har sine egne særlige forhold, har vi sørget for at give dig et bredt udvalg af muligheder, så du får den bedste løsning til at passe til dine behov.

High Class Moduler

Vores High-Class moduler er yderst fleksible og kan skabe et miljø med de bedst mulige betingelser for din virksomhed. For eksempel kan modulerne monteres oven på hinanden, i op til 2 (3) etager.

Vi ved, hvor vigtigt dit arbejdsmiljø er for arbejdsglæden. Det er derfor, der er gennemtænkte detaljer af høj kvalitet integreret i vores løsninger. Den indvendige loftshøjde er 270 cm, hvilket skaber en luftig og behagelig atmosfære. Ventilation med varmegenvinding er inkluderet som standard. Som ekstraudstyr kan systemet suppleres med komfortkøling og installation af telekommunikation, data og alarmer, som er koordineret af vores dygtige medarbejdere.