Skip to content

Effektive arbejdspladser

Er din virksomhed under udvidelse, renovering eller genopbygning? Hvis dine nuværende lokaler ikke er tilstrækkelige, eller skal suppleres eller erstattes inden for en bestemt tidsramme, har vi en effektiv, hurtig og smidig løsning: fleksible moduler.

Arbejd som I plejer med fleksible moduler

Du kan tilpasse vores moduler, så de opfylder dine specifikke behov. De er designet som tilslutning til en eksisterende bygning, i forbindelse med andre moduler, eller til at skabe en separat bygning. Uanset hvilken konfiguration du vælger, sikrer disse høj-kvalitets moduler, at du og dine kolleger er komfortable og i stand til at fokusere på jeres arbejde.

Løsninger, der virker for dig

Modulerne er velegnede til kontorarbejde, men kan også bruges i mange andre miljøer såsom mødelokaler, frokoststuer, fitnesscentre eller lageropbevaring. Ønsker du at tilføje et køkken eller ændre en teknisk løsning? Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Vi ved også, hvor vigtigt dit arbejdsmiljø er for komfort og arbejdsindsats, hvilket er grunden til, at vi tilbyder fleksible løsninger i høj kvalitet. Så behageligt at det er nemt at glemme, at du arbejder i et modul.

High Class Moduler

Vores High-Class moduler er yderst fleksible og kan skabe et miljø med de bedst mulige betingelser for din virksomhed. For eksempel kan modulerne monteres oven på hinanden, i op til 2 (3) etager.

Vi ved, hvor vigtigt dit arbejdsmiljø er for arbejdsglæden. Det er derfor, der er gennemtænkte detaljer af høj kvalitet integreret i vores løsninger. Den indvendige loftshøjde er 270 cm, hvilket skaber en luftig og behagelig atmosfære. Ventilation med varmegenvinding er inkluderet som standard. Som ekstraudstyr kan systemet suppleres med komfortkøling og installation af telekommunikation, data og alarmer, som er koordineret af vores dygtige medarbejdere.