Skip to content

Børnehavemoduler

Det årlige udsving i klassestørrelser kan give en masse stress på skolerne. Vores børnehave- og vuggestuemoduler løser dette problem – nemt og økonomisk – og altid med samfundets mindste borgere i tankerne.

Ligegyldigt hvor meget plads du har brug for, eller hvor hurtigt

Med vores moduler kan du præcist designe din børneinstitution og skabe et system, der nemt kan tilpasses senere, selv med kort varsel. Disse moduler af høj kvalitet er designet, så aktiviteterne hurtigt kan gå i gang, enten i forbindelse med din eksisterende bygning eller som en separat enhed. De er lige så komfortable og tilbyder de samme funktioner som en permanent løsning.

Tilpasset behov i din børnehave/vuggestue

Disse moduler er tilpasset små børn samtidig med et ergonomisk arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Mange af vores kunder siger, at de er endnu bedre end deres permanente lokaler! Komfort og høj kvalitet er vigtige i ethvert rum, hvilket er grunden til, at vores nye førskolemoduler er specielt designet med blandt andet:

  • Brystningshøjde på 60 cm, så børnene kan kigge ud af vinduerne
  • Toiletsæder i børnestørrelse og almindelig størrelse (som kan erstattes med små)
  • Højdejusterbare håndvaske

Da enhver skole har forskellige behov, tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder, så du kan skræddersy din løsning.

High-Class Moduler

Vores High-class moduler er yderst fleksible og kan skabe et miljø med de bedst mulige betingelser for din virksomhed. For eksempel ved at bygge opad, modulerne kan kombineres op til tre etager.

Vores moduler er ideelle til:
Børnehaver med lave vinduer, der gør det nemt for børn at se ud, og med komfortabel varme. Vi kan virkelig sige, at vores moduler er tilpasset til de små. Modulerne er standard design, der allerede er tilpasset til de fleste børnehavers behov. Med indgangene placeret i enderne af bygningen, får vi plads til stuerne i midten af bygningen, som giver mulighed for børnehaven til at være mere effektiv og letter samspillet mellem stuerne. Skulle du have behov for yderligere fleksibilitet, kan visse vægge afmonteres.